4 Okt 2013

0 Tekhnik sederhana HTML/text/JavaSript Escaping dan Encoding Script untuk web

Sebenarnya cara ini sudah cukup sangat lama ada, cuma ya jarang dipakai, karena ndak semua orang ada phobia untuk dicuri coding nya. Cara ini bertujuan untuk menyembunyikan HTML/Javascript dari pengunjung yang mencari tau tentang source code website kamu atau bisa juga menghindari spammers unutk mengetahui email atau data penting kamu pada source code dari bot spammer. Ini bukan berarti bisa menyembunyikan code kamu 100% tapi setidaknya menyulitkan mereka untuk mengeti codingan kamu. Kamu tidak perlu harus mengetahui secara details bagaimana ini bekerja tapi akan sedikit membantu kamu bagaimana scripts ini bekerja. Saya akan jelaskan sesimple mungkin (disertai dengan unescape, decode unescape, encode, dan decode generator).. semoga bisa dicerna..

Intinya ada 2 bagian, unescape dan encode..

Berikut cara dan beserta contohnya:

Contoh:

<script language="javascript">
document.write( unescape( '%09%3C%73%63%72%69%70%74%20%6C%61%6E%67%75%61%67%65%3D%22%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%3E%0A%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E%77%72%69%74%65%28%20%75%6E%65%73%63%61%70%65%28%20%27%49%72%7A%7A%61%74%2D%48%61%63%6B%65%72%2E%42%6C%6F%67%73%70%6F%74%2E%63%6F%6D%27%20%29%20%29%3B%0A%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E%09' ) );
</script>  



Ini akan menghasilkan: Irzzat-Hacker.Blogspot.com

Diatas merupakan standard nya escape unescape, sudah banyak yang tau... untuk generate unescape silahkan gunakanhttp://badut-encoding-script.blogspot.com/

Nah sekarang bagaimana bikin supaya lebih merumitkan.. yaitu memakai encoding.. coba copy paste ini di notepad kamu, lalu save ke a.html dan buka..

<html>
<head>
</head>
<body>
<textarea rows="5" cols = "20" id='show'></textarea>
<script language=javascript>
function dF(s){
var s1=unescape(s.substr(0,s.length-1));
var t='';
for(i=0;i<s1.length;i++)
t+=String.fromCharCode(s1.charCodeAt(i)-s.substr(s.length-1,1));

document.getElementById('show').value = unescape(t);
}

dF('joj%2631ej%2631fodpejoh%261B%261%3A%261%3A%261%3A1');
</script>
</body>
</html>

Hasilnya "ini di encoding" ? Gimana dong cara enrypt kata ini di encoding nya ? Silahkan gunakan http://badut-encoding-script.blogspot.com/ untuk encoding/decoding..

Yuk kita gabung dua duanya ... ini jadinya

<script language="javascript">document.write( unescape( '%3C%73%63%72%69%70%74%20%6C%61%6E%67%75%61%67%65%3D%22%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%3E%0A%66%75%6E%63%74%69%6F%6E%20%64%46%28%73%29%7B%0A%76%61%72%20%73%31%3D%75%6E%65%73%63%61%70%65%28%73%2E%73%75%62%73%74%72%28%30%2C%73%2E%6C%65%6E%67%74%68%2D%31%29%29%3B%20%76%61%72%20%74%3D%27%27%3B%0A%66%6F%72%28%69%3D%30%3B%69%3C%73%31%2E%6C%65%6E%67%74%68%3B%69%2B%2B%29%74%2B%3D%53%74%72%69%6E%67%2E%66%72%6F%6D%43%68%61%72%43%6F%64%65%28%73%31%2E%63%68%61%72%43%6F%64%65%41%74%28%69%29%2D%73%2E%73%75%62%73%74%72%28%73%2E%6C%65%6E%67%74%68%2D%31%2C%31%29%29%3B%0A%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E%77%72%69%74%65%28%75%6E%65%73%63%61%70%65%28%74%29%29%3B%0A%7D%0A%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E' ) );dF('joj%2631ej%2631fodpejoh%261B%261%3A%261%3A%261%3A1');
</script>

Hasil nya: "ini di encoding"

Perhatikan bagian
dF('');

Jadi yang function dF nya di unescape, lalu baru diencoding text nya lalu digabung jadi 1.. tricky banget kan ?

Bisa dilihat ada code key yang berbeda juga pada tools http://badut-encoding-script.blogspot.com/ jangan salah liat, saya memakaicode key 1 saat memberi contoh ini.. silahkan kembangkan sendiri untuk code key lainnya

Jangan Lupa Follow : @IrzzatBadut

Jika ada pertanyaan silahkan dibawah ini.. 

2 Okt 2013

0 HARI GINI PACARAN GAK ML ...?! APA KATA DUNIA ...?!


Bismillahi Minal Awwali wal Akhiri ... Mungkin Anda pernah membaca artikel-artikel ini. Miris sekali rasanya melihat fenomena dan kenyataan yang terjadi.

97,05% Mahasiswi Di Yogyakarta Hilang Kegadisannya
51,5% Mahasiswi Bandung Melakukan Hubungan Seks Di Rumah Kost.


Seperti inikah potret generasi penerus bangsa ini? Pergaulan bebas merajalela tiada henti. Hubungan seks pranikah kini dianggap sebagai hal biasa. Sebagian besar mereka beralasan karena dalih cinta. Para gadis itu tak ragu menyerahkan ‘mahkota’nya kepada kekasihnya. Tak pernahkah terpikirkan sedikitpun di benak mereka dampak dari perbuatan mereka itu?

Teringat perbincangan dengan rekan pria saya (sebut saja Agus) ketika membahas masalah tersebut. Jumat lalu Agus menceritakan tentang seorang teman prianya (sebut saja Marko).

Marko dengan bangganya mengatakan sudah sering melakukan hubungan intim layaknya suami istri dengan kekasihnya. Saya terperangah mendengarnya. Bukan karena perilakunya itu, tapi justru kaget dengan apa yang dituturkan Marko itu. Ia dengan santainya mengatakan pacarnya sudah ‘diperawani’.

Sungguh tak habis pikir dengan perilaku Marko itu. Tak terbayang bagaimana reaksi kekasihnya bila mengetahui pujaan hatinya itu menceritakan ‘aib’ mereka kepada teman-temannya. Apalagi bila teman-teman Marko itu juga mengenal dirinya. Agus masih terus mengorek keterangan dan bertanya lebih detil kepada Marko.

“Loe gak takut cewek loe hamil dan minta dinikahi?” tanya Agus kepada Marko.

Marko malah tertawa mendengar pertanyaan Agus.
“Gue kan gak bodoh bro! Pake pengaman lah!” jawab Marko.

“Tujuan loe ML sama dia apa bro? Semata-mata Karena cinta?” tanya Agus lagi.

Marko kemudian menjawab “Hari gini pacaran gak pake ML? Apa kata dunia? Kalo soal cinta sih jangan loe tanya deh! Kami melakukannya suka sama suka koq. Gue gak kuatir dia bakalan minta putus sama gue. Soalnya dia udah gue pake! Gak mungkinlah dia ninggalin gue. Emangnya dia bisa nyari pacar baru yang mau nerima dia udah gak perawan lagi”

Waduuh! Kali ini saya makin termehek-mehek mendengarnya. Sungguh terlalu Marko itu! Tega sekali dia! Dia sengaja melakukan itu dengan tujuan agar kekasihnya tak bisa ke lain hati dan mencari pacar lain.

Belum tentu juga Marko setia dan mengawini kekasihnya itu. Bagaimana bila yang terjadi sebaliknya? Bagaimana bila Marko yang ternyata meninggalkan kekasihnya itu? Bukan tidak mungkin kekasihnya itu menghiba-iba agar dirinya tidak ditinggalkan.

Kalau sudah begitu kejadiannya, siapa yang rugi? Tentunya perempuan khan? Oleh karena itu teman, sebelum melakukan perbuatan itu, pikirkanlah 1000x daripada menyesal belakangan. Godaan dan rayuan kekasih yang minta berhubungan intim dengan alasan cinta itu hanya jebakan semata! Lihatlah fakta di depan mata seperti kisah Marko ini.

Sebuah fakta lagi terjadi saat hendak menuju kediaman rekan saya di kawasan Gandaria, Jakarta Selatan. Rekan saya itu memberitahukan di wilayah itu beberapa waktu yang lalu seorang bayi berumur beberapa hari ditemukan oleh warga setempat di dalam kardus. Bayi malang itu sudah tak bernyawa lagi! Tentu saja hal itu langsung membuat gempar warga sekitar.

Sungguh kenyataan yang sangat memprihatinkan. 2 perbuatan nista telah tercipta. Pertama, bisa jadi bayi itu adalah hasil hubungan seks di luar nikah dan kedua, perbuatan membunuh! Ya Tuhan, kemanakah perginya naluri kemanusiaan si pelaku?

Menjelang malam pergantian tahun dan hari valentine yang banyak dirayakan pasangan muda, waspadalah akan momen-momen seperti itu. Biasanya momen tersebut banyak pasangan muda menghabiskan waktu bersama-sama. Waspadalah terhadap bujuk rayu kekasih anda. Atas dalih cinta mereka meminta anda untuk menyerahkan keperawanan anda.

Wahai adik-adikku yang cantik, bila kekasih anda membujuk melakukan perbuatan itu dengan iming-iming janji akan menikahi anda, yakinlah bahwa itu hanya upayanya agar hati anda luluh.

Sekali anda mengiyakan permintaannya, bersiaplah menghadapi kenyataan pahit. Sekalipun tidak menyebabkan anda hamil, namun keperawanan anda takkan kembali lagi. Belum lagi rasa malu yang akan anda tanggung bila kekasih anda menceritakan perbuatan itu kepada rekan-rekannya.

Tulisan ini sekedar mengingatkan kaum remaja. Jangan terbuai kata-kata cinta yang memabukkan. Bila kekasih anda benar mencintai anda, bukan dengan cara merenggut keperawanan anda. Bila ia benar cinta, justru ia akan menjaga diri anda dan kehormatan anda. Jangan ragu untuk berkata TIDAK pada kekasih anda. Pikirkanlah masa depan anda. Pikirkanlah, bila takdir berkata lain ternyata anda tak berjodoh dengannya. Aib dan rasa malu itu akan anda bawa sepanjang hayat anda. Pikirkanlah bagaimana hancurnya perasaan orangtua anda mengetahui anak gadisnya tak suci lagi.

Semoga 2 fakta di atas bisa menjadi perenungan bagi para gadis dan kita para orangtua agar selalu tetap waspada. Memiliki anak gadis memang harus ekstra perhatian. Tanamkan selalu keimanan kepada buah hati kita sejak dini. Jadilah sahabat bagi anak gadis anda agar mereka bisa menemukan kenyamanan dalam keluarganya sendiri. Bersikaplah terbuka dalam segala hal. Berilah pengertian akan pentingnya menjaga keperawanan.

13 Sep 2013

0 [ in life ] Cara Mengatasi Oknum Polisi yang kerap meminta 'UANG TILANG'


INGAT, biaya tilang tidak sampai melebihi 50 ribu rupiah

Harap Di Share ke teman-teman yang lain karena sangat bermanfaat!!

Beberapa waktu yang lalu sekembali berbelanja saya sekeluarga pulang dengan menggunakan taksi. Ada adegan menarik ketika sopir taksi hendak ditilang oleh polisi. Dialog antara polisi dan sopir taksi seperti ini.

Polisi (P) : Selamat siang mas, bisa lihat Sim dan STNK?
Sopir (Sop) : Baik Pak…

P : Mas tau..kesalahannya apa?
Sop : Gak pak

P : Ini nomor polisinya gak seperti seharusnya (sambil nunjuk ke plat nomor taksi yg memang gak standar sambil lalu menulis dengan sigap di buku tilang)
Sop : Pak jangan ditilang deh…plat aslinya udah gak tau kemana… kalo ada pasti saya pasang

P : Sudah…saya tilang saja…banyak mobil curian sekarang (dengan nada keras!!)
Sop : (Dengan nada keras juga ) Kok gitu! taksi saya kan Ada STNK nya pak , ini kan bukan mobil curian!

P : Kamu itu kalo di bilangin kok ngotot (dengan nada lebih tegas) kamu terima aja surat tilangnya (sambil menyodorkan surat tilang warna MERAH)
Sop : Maaf pak saya gak mau yang warna MERAH suratnya…Saya mau yg warna BIRU aja

P : Hey! (dengan nada tinggi) kamu tahu gak sudah 10 Hari ini form biru itu gak berlaku!
Sop : Sejak kapan pak form BIRU surat tilang gak berlaku?

P : Inikan dalam rangka OPERASI, kamu itu gak boleh minta form BIRU… Dulu kamu bisa minta form BIRU… tapi sekarang ini kamu Gak bisa… Kalo kamu gak mau kamu ngomong sama komandan saya (dengan nada keras dan ngotot)
Sop : Baik pak, kita ke komandan bapak aja sekalian (dengan nada nantangin tuh polisi)

Dalam hati saya …berani betul sopir taksi ini …
P : (Dengan muka bingung) Kamu ini melawan petugas!?
Sop : Siapa yg melawan!? Saya kan cuman minta form BIRU… Bapak kan yang gak mau ngasih

P : Kamu jangan macam-macam yah… saya bisa kenakan pasal melawan petugas!
Sop : Saya gak melawan!? Kenapa bapak bilang form BIRU udah gak berlaku? Gini aja pak saya foto bapak aja deh… kan bapak yg bilang form BIRU gak berlaku (sambil ngambil HP)

Wah … wah hebat betul nih sopir …. berani, cerdas dan trendy … (terbukti dia mengeluarkan hpnya yang ada berkamera.

P : Hey! Kamu bukan wartawan kan! ? Kalo kamu foto saya, saya bisa kandangin (sambil berlalu)

Kemudian si sopir taksi itupun mengejar itu polisi dan sudah siap melepaskan “shoot foto pertama” (tiba-tiba dihalau oleh seorang anggota polisi lagi )

P 2 : Mas, anda gak bisa foto petugas sepeti itu
Sop : Si bapak itu yg bilang form BIRU gak bisa dikasih (sambil tunjuk polisi yg menilangnya)

lalu si polisi ke 2 itu menghampiri polisi yang menilang tadi, ada pembicaraan singkat terjadi antara polisi yang menghalau si sopir dan polisi yang menilang. Akhirnya polisi yg menghalau tadi menghampiri si sopir taksi

P 2 : Mas mana surat tilang yang merah nya? (sambil meminta)
Sop: Gak sama saya pak…. Masih sama temen bapak tuh (polisi ke 2 memanggil polisi yang menilang)

P : Sini tak kasih surat yang biru (dengan nada kesal)

Lalu polisi yang nilang tadi menulis nominal denda sebesar Rp.30.600 sambil berkata “nih kamu bayar sekarang ke BRI … lalu kamu ambil lagi SIM kamu disini, saya tunggu”.

S : (Yes!!) Ok pak …gitu dong kalo gini dari tadi kan enak…

Kemudian si sopir taksi segera menjalankan kembali taksinya sambil berkata pada saya, “Pak .. maaf saya ke ATM sebentar ya. mau transfer uang tilang. Polisi berkata "ya silakan".

Sopir taksipun langsung ke ATM sambil berkata, … “Hatiku senang banget pak, walaupun di tilang, bisa ngasih pelajaran berharga ke polisi itu.” “Untung saya paham macam2 surat tilang.”

Tambahnya, “Pak kalo ditilang kita berhak minta form Biru, gak perlu nunggu 2 minggu untuk sidang Jangan pernah pikir mau ngasih DUIT DAMAI…. Mending bayar mahal ke negara sekalian daripada buat oknum!”

Dari obrolan dengan sopir taksi tersebut dapat saya infokan ke Anda sebagai berikut:

SLIP MERAH, berarti kita menyangkal kalau melanggar aturan Dan mau membela diri secara hukum (ikut sidang) di pengadilan setempat.. Itupun di pengadilan nanti masih banyak calo, antrian panjang, Dan oknum pengadilan yang melakukan pungutan liar berupa pembengkakan nilai tilang. Kalau kita tidak mengikuti sidang, dokumen tilang dititipkan di kejaksaan setempat, disinipun banyak calo dan oknum kejaksaan yang melakukan pungutan liar berupa pembengkakan nilai tilang.

SLIP BIRU, berarti kita mengakui kesalahan kita dan bersedia membayar denda. Kita tinggal transfer dana via ATM ke nomer rekening tertentu (kalo gak salah no.rek Bank BUMN). Sesudah itu kita tinggal bawa bukti transfer untuk di tukar dengan

SIM/STNK kita di kapolsek terdekat dimana kita ditilang. You know what!? Denda yang tercantum dalam KUHP Pengguna Jalan Raya tidak melebihi 50ribu!

Dan dananya RESMI MASUK KE KAS NEGARA
Simple Cerita dari pengalaman saya meski agak di Otak atik Biar terlihat Menarik tapi itu pernah saya alami.
MONGGO SILAHKAN DISHARE...


1 Jul 2013

0 Designing a cleaner future

Bicyclean, a 2012 thesis project that helps recycle e-waste in developing nations, wins silver at Acer Incredible Green Contest
Agbogbloshie in Ghana
Agbogbloshie, Ghana. (Photo courtesy of Rachel Field.)

A slum on the outskirts of Accra, Ghana, received major media attention in 2010 and 2011 when the outside world realized where computers go to die. In an area called Agbogbloshie, impoverished residents were burning broken electronic parts, discarded and dumped by wealthier nations, to extract the metal components. Crouched around bonfires, they inhaled toxic smoke and unwittingly leached heavy metals into a nearby river, just to eke out a living.
Harvard undergraduate Rachel Field '12, an engineering sciences concentrator, read the news reports and devoted her senior thesis project to addressing the problem.
"It had gotten so much attention before, but it was amazing to me that almost nobody was trying to actually help out or figure out a solution," she recalls.
The result of her efforts is Bicyclean, a pedal-powered grindstone that pulverizes entire circuit boards inside a polycarbonate enclosure, capturing the dust. Though Field is now a year out of college, her project recently won the silver award at the Acer Foundation's Incredible Green Contest in Taiwan and was displayed for three days at COMPUTEX Taipei, one of the world's largest computer industry expositions.
The $35,000 prize will enable her to return to Ghana to test a second-generation prototype and to seek non-profit status for the endeavor, a significant milestone in a project she was afraid might fall by the wayside after graduation.
Captivated by the problem in her senior year, Field dove headfirst into her research. Supported by a grant from the Harvard Committee on African Studies, she traveled to Agbogbloshie in January 2012.
"It really does look surreal," she says. "An otherworldly place. When I first got there, it was just completely shocking and unbelievable that people would expose themselves to this hazard. But, obviously, most of the people who work there are living in these slums that are right next to it."
So she spent her month-long winter break meeting the community and observing their work.
Agbogbloshie e-waste in Ghana
The current process for breaking down electronic waste into its components involves melting it in a fire, which releases toxic fumes. (Photo courtesy of Rachel Field.)

"I knew it was very important to the project that I see what was going on first hand, and that I really talk to people," she explains. "There was a phase where I had this vision of building something like those emergency trailers that go out after big storms, but with a little chemical lab in it. Of course, once I went there, I realized that would make no sense.
"What's interesting, though, is that a lot of guys there know how to weld. There are a lot of very talented craftsmen, because they're already using these types of skills to very expertly dismantle the electronics."
A device that Ghanaians could actually assemble themselves might work well, she realized.
All undergraduates pursuing the bachelor of science degree through the School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) are required to complete a senior design project, known as ES 100, with the guidance of an experienced adviser. Design preceptor Joe Zinter and specialist Jordan Stephens helped Field to create a rational list of goals and constraints. "I thought, well, what do I not want them to do? I don't want people to be directly exposed to toxins, and if that's one of the parameters then I don't want people to have to use heat. I want this to be something that people can afford and build from materials that are already available to them."
Bicycle parts are ubiquitous and universal, portable, relatively inexpensive, and—of course—human powered.
Bicyclean
The first prototype of the Bicyclean replaces the back wheel of a bicycle with a pedal-powered grinding wheel that pulverizes electronic waste. (Photo by Eliza Grinnell, SEAS Communications.)

Field had to learn how to weld, too, with help from Stan Cotreau, manager of thePhysics/SEAS Instructional Instrument Lab. To quickly build the first prototype, she also used a laser cutter to fabricate the polycarbonate box, and strips of fiberglass to seal it properly. And she drew on the expertise of her advisers at SEAS to create a mechanically sound design and to model it in SolidWorks.
"Jordan [Stephens] was great for the second half of the project, in terms of making the first prototype," she explains. "He basically told me, 'If you want to attach a grinding wheel to a bicycle and not have it fly off into someone's face, this is what you need to do.'"
At the competition this June, she was up against a wide range of other "green" projects—2,100 of them, in all. The high-profile judges evaluated the entries on the basis of their "earth friendliness, reality friendliness, and innovation friendliness." Teams from around the world had interpreted those parameters to produce an impressive array of solutions to sustainability challenges. The Taiwanese team that won first prize offered a new way to cool a computer without using fans and using minimal electricity; other projects tackled oil spills, reduced waste in food supply chains, and improved public transportation for suburban areas.
"If you listen to Rachel talk about her project, it always starts with, 'I traveled, I saw, I was affected, I was inspired,'" says Anas Chalah, director of the Instructional Laboratories and the Safety Program at SEAS, who has watched the project evolve over the course of two years. "It's not a trivial idea; it's a universal problem. It has the recycling element, the socioeconomic and budget element—making money out of waste—and it's environmentally friendly."
Chalah kept Field's prototype on display in the teaching labs in 2012-13 to inspire the next class of seniors as they worked on their own thesis projects, so it was still available to her when she decided to enter it in the Incredible Green Contest. Stephens helped her to polish it up again and prepare for multiple rounds of interviews; he even traveled to Taipei to support her through her final presentation.
"We don't close our doors when students graduate," remarks Chalah.
Field has spent the past year in Paris, continuing work on a project she began in the SEAS course ES 20, "How to Create Things and Have Them Matter," taught byDavid EdwardsGordon McKay Professor of the Practice of Biomedical Engineering. That project is decidedly more indulgent; Field and her collaborators have created an app that sends scents—real scents, like butterscotch or rosesfrom one user to another. Le Laboratoire, of which Edwards is founder and director, is currently hosting an exhibition—part art, part engineering—in which members of the public can sensuously experience virtual coffee using a small, handheld device called anOPHONE (for "olfactory phone") that connects to an Android phone via Bluetooth.
"This is something I've been working on all year, and having random people from the public using it is just the best feeling," says Field.
With the support she'll now receive from the Incredible Green Contest, Field may soon be able to advance the Bicyclean project to the same stage, and perhaps see it in action in Ghana. Her friends near Agbogbloshie have been sending her Facebook messages during the past year, asking when she might return. Immediately after the award ceremony, she was able to write back to them: "I just got funding."
"I didn't ever want to be someone who just stopped by for a month, saying, 'Yeah, I'll totally help you out,' and then never show up again, so this is pretty exciting," she says. "When I got to send that message to them, it was a really good moment for me. At the end of the day, the site is still there, the problem's still there, and hopefully this is going to be part of the solution."
Electronic waste in Ghana

0 Printing tiny batteries

3D printing can now be used to print lithium-ion microbatteries the size of a grain of sand
Novel application of 3D printing could enable the development of miniaturized medical implants, compact electronics, tiny robots, and more
SEM of 3D-printed battery
A research team from Harvard University and the University of Illinois at Urbana-Champaign has demonstrated the ability to 3D print a battery.  This image shows the interlaced stack of electrodes that were printed layer by layer to create the working anode and cathode of a microbattery. (SEM image courtesy of Jennifer A. Lewis.)

Cambridge, Mass. – June 18, 2013 – 3D printing can now be used to print lithium-ion microbatteries the size of a grain of sand. The printed microbatteries could supply electricity to tiny devices in fields from medicine to communications, including many that have lingered on lab benches for lack of a battery small enough to fit the device, yet provide enough stored energy to power them.
To make the microbatteries, a team based at Harvard University and the University of Illinois at Urbana-Champaign printed precisely interlaced stacks of tiny battery electrodes, each less than the width of a human hair.
“Not only did we demonstrate for the first time that we can 3D-print a battery; we demonstrated it in the most rigorous way,” said Jennifer A. Lewis, senior author of the study, who is also the Hansjörg Wyss Professor of Biologically Inspired Engineering at the Harvard School of Engineering and Applied Sciences (SEAS), and a Core Faculty Member of the Wyss Institute for Biologically Inspired Engineering at Harvard University. Lewis led the project in her prior position at the University of Illinois at Urbana-Champaign, in collaboration with co-author Shen Dillon, an Assistant Professor of Materials Science and Engineering there.
The results have been published online in the journal Advanced Materials.
In recent years engineers have invented many miniaturized devices, including medical implants, flying insect-like robots, and tiny cameras and microphones that fit on a pair of glasses. But often the batteries that power them are as large or larger than the devices themselves, which defeats the purpose of building small.
To get around this problem, manufacturers have traditionally deposited thin films of solid materials to build the electrodes. However, due to their ultra-thin design, these solid-state micro-batteries do not pack sufficient energy to power tomorrow’s miniaturized devices.
The scientists realized they could pack more energy if they could create stacks of tightly interlaced, ultrathin electrodes that were built out of plane. For this they turned to 3D printing. 3D printers follow instructions from three-dimensional computer drawings, depositing successive layers of material—inksto build a physical object from the ground up, much like stacking a deck of cards one at a time. The technique is used in a range of fields, from producing crowns in dental labs to rapid prototyping of aerospace, automotive, and consumer goods. Lewis’ group has greatly expanded the capabilities of 3D printing. They have designed a broad range of functional inksinks with useful chemical and electrical properties. And they have used those inks with their custom-built 3D printers to create precise structures with the electronic, optical, mechanical, or biologically relevant properties they want.
Diagram of 3D printed battery
To create the microbattery, a custom-built 3D printer extrudes special inks through a nozzle narrower than a human hair. Those inks solidify to create the battery’s anode (red) and cathode (purple), layer by layer. A case (green) then encloses the electrodes and the electrolyte solution is added to create a working microbattery. (Illustration courtesy of Jennifer A. Lewis.)

To print 3D electrodes, Lewis’ group first created and tested several specialized inks. Unlike the ink in an office inkjet printer, which comes out as droplets of liquid that wet the page, the inks developed for extrusion-based 3D printing must fulfill two difficult requirements. They must exit fine nozzles like toothpaste from a tube, and they must immediately harden into their final form.
In this case, the inks also had to function as electrochemically active materials to create working anodes and cathodes, and they had to harden into layers that are as narrow as those produced by thin-film manufacturing methods. To accomplish these goals, the researchers created an ink for the anode with nanoparticles of one lithium metal oxide compound, and an ink for the cathode from nanoparticles of another. The printer deposited the inks onto the teeth of two gold combs, creating a tightly interlaced stack of anodes and cathodes. Then the researchers packaged the electrodes into a tiny container and filled it with an electrolyte solution to complete the battery.
Next, they measured how much energy could be packed into the tiny batteries, how much power they could deliver, and how long they held a charge. “The electrochemical performance is comparable to commercial batteries in terms of charge and discharge rate, cycle life and energy densities. We’re just able to achieve this on a much smaller scale,” Dillon said.
“Jennifer’s innovative microbattery ink designs dramatically expand the practical uses of 3D printing, and simultaneously open up entirely new possibilities for miniaturization of all types of devices, both medical and non-medical. It’s tremendously exciting,” said Wyss Founding Director Donald Ingber, who is also a Professor of Bioengineering at Harvard SEAS.
The work was supported by the National Science Foundation and the DOE Energy Frontier Research Center on Light-Material Interactions in Energy Conversion. Lewis and Dillon collaborated with lead author Ke Sun, a graduate student in Materials Science and Engineering at the University of Illinois at Urbana-Champaign; Teng-Sing Wei, a graduate student at Harvard SEAS; Bok Yeop Ahn, a Senior Research Scientist at the Wyss Institute and SEAS; and Jung Yoon Seo, a visiting scientist in the Lewis group, from the Korea Advanced Institute of Science and Technology.
In this video, 3D printing is used to deposit a specially formulated "ink" through a fine nozzle to build a microbattery's anode layer by layer. Unlike an office inkjet printer that dispenses ink droplets onto paper, these inks are formulated to exit the nozzle like toothpaste from a tube and immediately harden into thin layers. The printed anode contains nanoparticles of a lithium metal oxide compound that provide the proper electrochemical properties.

24 Jun 2013

0 How Your Bank Accounts Can Be Stolen With Zeus Virus?


The 'Zeus Trojan Horse' Virus once again had a come back. According to a resource, it has an ability to drain your Bank accounts easily.

Zeus Virus can propagate through phishing messages that are generated from the account that was already compromised with phishing. That phished account will then start sending messages to your friends containing links to the ads and would ask them to simply check-out the video or product by clicking on such links. This way the virus will go viral.


Readers are requested to stay refrain from clicking such links, because they might end up getting their accounts compromised The virus is very sophisticated, so that it could replace the website of a bank with the mimicked page of its own.

That fake page could then ask for your security information and some other important data that could be easily sold in black market.

According to many sources, perhaps it has been confirmed that those pages are being hosted by Russian Mafia (known as Russian Business Network as well).

About Zeus(Virus)


The virus is well-known for what it use to do. It was detected once back in 2007, and after that detection it started to spread online. The virus is well-designed so that if you would click on it, the possible and important data like Passwords and Bank Accounts can be stolen easily.

Does Facebook Took Action Against It?

Facebook is aware of it, but it is unlikely that Facebook is going to take any action against it.

The founder of advocacy group Fans Against Kounterfeit Enterprise (FAKE) said that he was trying to alert Facebook about this issue to take action against it as soon as possible, but unluckily he was not satisfied well with their response.

Those who are using windows should stay much careful about this issue. It has been said that Windows devices are much infected with this virus. Hence, Mac OS X or Linux are still safe of this virus.

Some countries like USA and UK are badly infected, though, India, Russia, Canada and France are also infected with the virus at some moderate  limits. Some other countries like Australia, Argentina, Brazil, South Africa, Chile, Saudi Arabia, Pakistan, Indonesia and some other South-East Asian and European countries are less affected by this virus.

0 100 Ways To Become A Better Hacker


Well, The title is self explanatory. This post would not rely upon my input but it would rely upon your input, We will be gathering here 100 ways to become a better hacker. In other words 100 ways to improve your skills as a hacker.
Rules

1) Every person would get the credit for his submission.

2) The submissions needs to be precise and should be unique from what others have submitted so far.

3) Only the top 100 submissions would be entertained.

4) Once we are finished with accepting and publishing 100 submission, you can still submit your answers, What we would do then is overwrite the existing ones with the better ones.

5) Only submission via comments would be accepted.
100 ways to become a better hacker

1) Learning scripting languages such as Python, Perl and ruby can help you automate your tasks and for sure improve your skills. ~ Rafay Baloch

2) Understanding all possible user inputs is the fastest way to hack into the systems. ~ Shahin Ramezany

3) When u gain access to an account or whatever u hacking in to, best practice do not alter anything. just monitor the activity and continue fetching information u need. ~ josh odongo

4) Travel and see different countries, it will make you better ~ Egor Homakov

5) Never hesitate for usage of Google and other resources available i.e. exploit-db, and be updated with versions and bugs in each versions, for example, if I talk about WordPress, then one who is looking to hack WordPress website or pentest, then he should be well aware of at least 3.0+ versions updating, so whichever version is being used on the website, he should know the vulnerabilities in that and their exploitation ~ Anonymous

6) RTFM, don't expect handouts. Educated questions, gets you educated answers ~ TomG

7) Move to Linux, learn Programming Languages C, Pearl, Lisp, Java and Html and write open source programs. Improve your functional English. ~ Asfar

8) The most important factor for becoming a good hacker is, you must have your personal interest with computers. Additionally, you have to be definite in your work, such that you should take exactly interest in One thing at a single time. After covering the appropriate level of theory, the learner should try it practically as much as his satisfaction level. Watching Tutorials only for taking points, not really for following them from a to z exactly, because you have to be a good learner only if you have your personal intention for doing the things creatively. ~ Nasruminallah Zeeshan

9) One thing , Learn how old Hackers Started don't focus on new Programs like BACKTRACK , METASPLOIT , Learn Manual Hacking , Learn Coding and be patient ! Knowledge will come with time ! and practice all methods ~ Amie

10) Do not rely on tricks for hacking. As they will keep you a script kiddie, get deep understanding about stuffs. And also don't rush from one topic to another. All those combined will make you a better hacker. "Slow and Steady wins the race"  ~ Bluff Master

11) A support will always lift you up. Join groups, forums. Keep yourself updated with latest hacking news by reading blogs [Like this ;)], tweets etc. ~ Sahil Sehgal

12) Understand what programming language to use at what moment. You're time is valuable so don't waste it writing something that could have been done faster! (and understand the difference between a scripting language and a programming language, python for example is a programming language. ~ Saikia81

13) During hacking remain mentally intact and focus on your each step. During a step always remember your next steps and the way you have to link them. Dont always use old methods and tricks, try new one and use your own mind too. and remember one thing that there is no shortcut of Hacking, to became a hacker, you have to give your whole passion to hacking. "Hacking is an Art, and Hacker is an Artist".  ~ Ali

14) This Attitude should be there within "SWEAT MORE IN PRACTISE, SO YOU BLEED LESS IN WAR" #defensive #offensive #B31212Y

15) Whatever you're going to test,start it with a basic stuff. If you dont know any,start learning.
~ Ahmed Ashraff

16) Enumeration is the key to pwnage, the more you enumerate the more attack surface you get ~ Prakhar Prasad

17) Be patient! Learn different protocols and read the RFCs to understand how they work and if there are some "security by design" issues. After that you should try to understand the context you're in and therefore develop an exploit for this particular context. ~ David Viera Kurz

18) Sleep less, read more. Learn & Think & Try & Fail & Never give up. Remember, "...imagination will take you everywhere". ~ Gökmen GÜREŞÇİ

19) Don't compete anyone, never think you are the best, just compete "the you in the past". There will always be a vulnerability waiting for being discovered, by someone who thinks different. Understanding human logic makes things easier. "Hackers realize, kiddies memorize" ;) ~ Agd_Scorp

20) Learn your own systems inside out, before moving on to other systems. The better you know your own, the more capable you will find yourself when it comes time to make your system work for you. ~ jericho

 

Hacker Inside [ Irzzat Badut ] Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates